Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ανασκόπηση της Google για το 2012.

    Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έλευση του 2013 και η Google μας θυμίζει τις σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τις 1,2 τρισεκατομμύρια αναζητήσεις των χρηστών που έγιναν στη μηχανή αναζήτησής της σε 146 γλώσσες. 

   Κορυφαία αναζήτηση της χρονιάς στη λίστα των γενικών αναζητήσεων ήταν ο θάνατος της σπουδαίας τραγουδίστριας Whitney Houston το Φεβρουάριο, που πραγματικά συγκλόνισε τον κόσμο. Τις επόμενες θέσεις καταλαμβάνουν το «Gangham Style» του Kορεάτη ράπερ PSY, ο τυφώνας «Σάντι» και το Ipad 3. 

    Στην κατηγορία «Γεγονότα», ο τυφώνας Sandy επισκίασε ακόμα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, οι οποίοι κατέκτησαν την τρίτη θέση στις αναζητήσεις των χρηστών του Internet παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη δεύτερη θέση σε αυτή την κατηγορία καταλαμβάνουν οι φωτογραφίσεις της Kate Middleton από τους παπαράτσι, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκουμε αντίστοιχα το SOPA Debate και το ναυάγιο του Costa Concordia.
    Την πρωτιά στην κατηγορία «Αθλητές» για το 2012 αναδείχτηκε ο μπασκετμπολίστας Jeremy Lin με τον Michael Phelps να ακολουθεί, ενώ την τελική πεντάδα συμπληρώνουν ο Αμερικανός quarterback Peyton Manning, η αργυρής Ολυμπιονίκης Mc Kayla Maroney και ο Αμερικανός παίκτης του ράγκμπι Junior Seau. 
     Ας θυμηθούμε αυτές τις στιγμές μέσα απο ένα βίντεο και ας ευχηθούμε το 2013 να είναι είναι μια ευτυχισμένη και χαρούμενη χρονιά για όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου